tiistai 31. heinäkuuta 2012

Back to school!






Koulut alkavat kahden viikon päästä, joten lapset saavat tehdä vielä hiekkalinnoja, mutta minä palasin jo tänään virkatehtäviini erityisopettajaksi. Paluu kouluarkeen tapahtuu siis meillä onneksi pikkuhiljaa eikä kertarysäyksellä. Oli mukava kävellä pitkästä aikaa koulun vielä autioita käytäviä, jotka täyttyvät kohta nuorten äänistä ja elämästä.

En aio sisustusjuttuja ja -opintojani kuitenkaan unohtaa, vaan raivaan niille aikaa kalenterista. Tästä blogin kirjoittamisesta on tullut rakas harrastus, ja teitä lukijoita on kertynyt puolessa vuodessa jo yli 7000, kiitos teille!

Hauskaa arjen alkua kaikille!
Riikka


sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Paikka auringossa





torstai 26. heinäkuuta 2012

Auringonlasku









keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Tv-tuoli



Olethan osallistunut jo Elina Rebers Design -tuotteen arvontaan?
Jos et, klikkaa Tag Cloud`ista sanaa "Arvonta"!


tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ilmava makuuhuone






maanantai 23. heinäkuuta 2012

Arvonta: Elina Rebers Design

Pussukka by Elina Rebers Design

Miten sun kesä on mennyt? Toivottavasti hyvin! Et kai pahastu, jos jatkan vielä blogilomaani muutaman viikon..? Meillä on huvilalla niin monta projektia työn alla, ja perhe-elämästäkin pitää ehtiä nauttimaan ilman että tietokone on yksi perheenjäsenistä, enkä yöunistanikaan suostu tinkimään, joten laitan seuraavat viikot kesäkuvia ilman pidempiä sepustuksia. Kirjoitan lupaamiani pidempiä juttuja sitten elokuussa. Nautitaan nyt ulkoilmasta vielä kun kesää riittää, vaikkei ilmat olekaan parhaat mahdolliset olleet!

Mutta käynnistetään se lupaamani ARVONTA:

Kerro minulle, mikä Sinun kesässäsi on ollut parasta.

Klikkaa "kommentti" -sanaa, ja jätä vastauksesi kommenttikenttään nimimerkin kera.
Arvon kaikkien 13.8. klo 16.00 mennessä vastanneiden kesken puolipellavaisen pussukan (arvo 24€),
jonka on suunnitellut ja valmistanut Elina Rebers Design.
Tämä ei ole sponsattu arvonta, sillä blogissani ei ole maksettuja mainoksia,
eli maksan lahjan ja postikulut iha ite :)
Ilmoitan blogissani 15.8. arvonnan voittajan nimimerkin
ja pyydän sähköpostitse osoitetiedot, joten seuraa blogia jatkossakin.

jonka monipuolisiin ja upeisiin töihin voit tutustua 
klikkaamalla tästä!

Onnea arvontaan!
Riikka


I have decided not to sit with the computer but to enjoy the summer, familylife, various small projects and spend time outside, so I'm only posting photos for the next few weeks. I hope you dont´t mind! I promise to write longer stories then again in the August.

The Pussukka by Elina Rebers Design is a give away, but unfortunately it is only for my Finnish readers, sorry! But if you are interested to know more about the talented Finnish textile designer Elina Rebers, click here!


sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Loma

- mikä rentouttava sana! Ei sillä että tarvitsisin jotenkin erityisesti lomaa blogin kirjoittamisesta, mutta aion nyt pitää kahden viikon blogiloman. Ihan käytännön syistä, sillä meillä on luvassa perheen kesälomareissua, sukujuhlia ja huvilaelämää, joten blogin kirjoittaminen jäisi vähän hunningolle joka tapauksessa. Tauon jälkeen luvassa sitten juttua vanhempieni uudesta Muurametalojen rakentamasta kodista, Kööpenhaminan sisustus- ja antiikkiliikkeistä ja paljon inspiraatiovalokuvia reissulta. Ja luvassa myös blogini historian ensimmäinen arvonta, joten tulkaahan ihanat lukijat sitten takaisin blogin ääreen helteistä huolimatta!





Oletko menossa Tampereen asuntomessuille? Ne alkavat ensi perjantaina 13.7. Mulla on hirveä hinku sinne, mutta saas nähdä milloin ehdimme startata siihen suuntaan. Täytynee katsella aluksi muiden blogeista kuvia messuilta, koska aikainen lintu valokuvan nappaa ;)

Holiday - what a relaxing word! For the next two weeks I am going to have a blog break and do summer things such as family trips, visit my parents summer cottage, have a reunion with the relatives, eat lots of ice cream, swim and enjoy the villa living. After the holidays I promise to write longer stories about my parents new Muurametalo house and our trip to Copenhagen. See you, enjoy the summer!

Nautihan kesästä!
Love, Riikka




torstai 5. heinäkuuta 2012

Terveisiä Kööpenhaminasta!

Matkan toinen päivä on pikkuhiljaa heräilemässä. Taivas on pilvinen ja sadekuuroja on luvattu, mutta se ei reissuintoa lannista! Eilen oli ihana aurinkoinen päivä ja kiertelin itsekseni sisustus- ja antiikkiliikkeitä mieheni ollessa päivän työasioillaan. Kävin myös istumassa hetken kasvitieteellisen puutarhan alueella (Botanisk Have). Laitan kuvareportaasia reissusta sitten myöhemmin. Jalkojani särkee eilisen kävelykilometrit, auts! Tänään otetaankin polkupyörät alle, niin säästyvät jalkaparat. Nyt aamupalalle ja pyörän selkään!

Greetings from Copenhagen! The second travelling day has begun, I promise photos when I get back to Finland. Have a great day!

Hauskaa päivää sinullekin!
Riikka

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Loppisrace på Källbacken 2012

Eilinen Loppisrace -päivä oli onnistunut. Källbackenin kaduilla oli vilskettä, ihmiset olivat iloisia, gramofoni soi ja kauppa kävi. Oli hauska tavata ystäviä ja tuttuja, ja tutustua myös uusiin ihaniin ihmisiin! Ystäväni Mira tuli Vaasasta Lotta -tyttönsä kanssa meille pienelle kesäreissulle.

Emme malttaneet seisoa vain omalla pihalla myyntipöydän takana, vaan lähdimme yhdessä kiertelemään naapuruston pihoja. Meidän 9veen jäi mielellään kaverinsa kanssa myymälävastaaviksi sillä aikaa.

Suurkiitos Pia-Marialle, Lotalle ja Mildridille päivän järjestämisestä. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään toivottavasti uudestaan, tulkaa silloin ystävät myymään meidän pihalle niin vietetään yhdessä hauska kirppispäivä :) Tässä tunnelmia, tule sinäkin ensi vuonna!

























Ja lopuksi mun ostokset: Peppi -kirja, Puuha-Pete -legot (itse Puuha-Pete oli raksalla kuvaushetkellä eikä ehtinyt kuvaan), muutama sisustuslehti ja päivyri. Niin ja sitten se isoherkku: musta hetekakerrossänky, katso kuva tästä! Löysin myös 10kpl heinäseipäitä, sellaisia ohuita, niistä saisi vaikka verhotangot tai jotain muuta kivaa, katsotaan nyt, lupaan kuvia myöhemmin.




Lähdemme huomenna mieheni kanssa Kööpenhaminaan muutamaksi päiväksi, jipii!
Lisää matkasuunnitelmista  ja reissukuulumisia luvassa sitten myöhemmin!

The photos are from yesterday´s big yard sale happening, we had a great day! 
Tomorrow were are off to Copenhagen for few days, hurray!

Hauskaa heinäkuun alkua teille ihanat lukijat! Have a great first week of July!
Love, Riikka


sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Loppisrace alkoi, tervetuloa!





Nyt on kaikki roina kasattu kirppispöydille, toisen roska on toisen aarre periaatteella. 
Ja näitä aarteita saa nyt poiskantohintaan.




Mä ehdin jo käydä ostoksilla, naapurilla oli myynnissä ihana kerroshetekka! Se pääsi meille hyvään kotiin, viedään se huvilalle. Naapurilla oli myös mahtava vanha apteekkarinlaatikosto, jonka laatikot olivat hetekan päällä. Se ei ollut myynnissä ;)

Hauskaa kirppispäivää!
Riikka

Loppisrace på Källbacken 1.7.2012




Aurinko paistaa, jihuu! Tänään siis luvassa pihakirppistapahtuma täällä meidän kulmilla, tervetuloa!

Perjantaina oli jo suuren urheilujuhlan tuntua, kun kaikki naapurustossa leikkasivat nurmikoita illalla, eilisellehän oli luvattu sadetta koko päiväksi, ja kyllä se satoikin, puutarha kiitti perusteellisesta kastelusta.

Minä tästä lähden ulos laittamaan pöytää valmiiksi, nähdään!
Riikka 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...